Feminism - LIGESTILLING:NU

Adfærd på arbejdspladsen - 2. Samtale med Rikke Voergård-Olesen

October 31, 2020 Line Gessø Season 1 Episode 5
Feminism - LIGESTILLING:NU
Adfærd på arbejdspladsen - 2. Samtale med Rikke Voergård-Olesen
Show Notes

Ligestilling:nu

Sexisme, sexualitet, kønsopfattelse og krænkendes adfærd på arbejdspladsen. Jeg taler videre med Rikke Voergård-Olesen, hun er leder af Normværk og arbejder med det normkritiske perspektiv i virksomheder, børnehaver og institutioner. I denne podcast fortæller hun hvordan vi kan være samme på arbejdsmarkedet uden at krænke og hvilken betydning normerne har for vores uddannelsesvalg. Hvordan vi ved at arbejde med vores syn på normerne, kan give hvert køn flere muligheder kan sætte hinanden fri og skabe et samfund hvor alle køn bedre kan udfolde deres potentiale og talenter. Hvordan vi gennem sproget og bevidstgørelse af vores normer kan blive bedre til at omgås og kommunikere. Det kan være med til at gøre det danske arbejdsmarked mindre kønsopdelt.

Se mere om Rikke og Normværk på www.normværk.dk 
Eller lyt til "Episode 2 - Et normkritisk perspektiv", hvor Rikke fortæller om normernes betydning hos børn og i samværet med børn.

Podcasten Ligestilling:nu giver et indblik i ligestilling gennem samtaler med personer der beskæftiger sig med ligestilling. Den handler om hvorfor har vi endnu ikke har ligestilling, hvilke udfordringer giver det og hvordan kan vi nå hen mod mere ligestilling og ligeværdighed i samfundet. Til alles bedste.

Line Gessø